Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Jonkersvaart in De Wilp 9367 TL

Jonkersvaart

9367 TL De Wilp
Koopsom € 160.000,- v.o.n.
0592-614488

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Dit kan uw uitzicht zijn! Wilt u graag in het buitengebied een nieuwe woning bouwen? Dan is dit uw kans. Deze royale kavel van circa 1338 m² eigen grond wordt bouwrijp opgeleverd. U heeft de vrijheid om zelf met een architect om tafel te gaan en zelf een aannemer te kiezen. Een kans uit...
Lees meer

Omschrijving

Dit kan uw uitzicht zijn! Wilt u graag in het buitengebied een nieuwe woning bouwen? Dan is dit uw kans. Deze royale kavel van circa 1338 m² eigen grond wordt bouwrijp opgeleverd. U heeft de vrijheid om zelf met een architect om tafel te gaan en zelf een aannemer te kiezen. Een kans uit duizenden!

De kavel ligt aan de doorgaande weg/Jonkersvaart in De Wilp, op steenworpafstand van Marum. Landelijk wonen en toch alle voorzieningen van Marum dichtbij.

De kavel meet circa 35,5 bij 37,7 meter en de ligging van de achtertuin is op het zuiden. Aan de voorzijde vrij uitzicht over de Jonkersvaart en de weilanden richting Marum. Aan de achterzijde grenzend aan een loods, welke gebruikt wordt als opslag.

Wilt u meer informatie of eens verder praten? Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak. Graag tot ziens!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 160.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 1338 m² Kadasteroppervlakte 1338 m² Kadastrale gegevens Gemeente Marum Sectie C Perceelnummer 9806 Oppervlakte 1338 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.