Mijn favorieten

Onze medewerkersGeertje Bergsma (Makelaar/ Taxateur) 
(midden op foto)
Al 20 jaar is deze sportieve, goedlachse, vriendelijke maar bovenal deskundige makelaar woonachtig in Leek. Ze heeft in deze regio al vele mensen aan een nieuwe woning geholpen. Op haar best is Geertje als ze in contact is met mensen. Dan bruist haar energie en is ze helemaal in haar element. In haar vrije tijd geniet Geertje vooral van haar 2 kinderen van 16 en 14 jaar, maar ook van de prachtige natuur en het boerenleven in en rondom Leek. Hier wandelt ze dan ook graag met grote regelmaat doorheen. Echt tot rust komt Geertje pas op haar geliefde eiland Schiermonnikoog.

Maaike Nienhuis-Witlox  (kandidaat-makelaar) (links op foto)
Dat de jeugd de toekomst heeft, is op deze kandidaat-makelaar zeker van toepassing. Deze gepassioneerde jonge vrouw, opgegroeid in Roden en nu woonachtig in Tolbert, studeert nu nog hard om gediplomeerd NVM makelaar te worden, maar staat inmiddels volwaardig haar mannetje. Rust is er niet bij voor deze altijd bezige bij. In haar spaarzame vrije tijd geniet ze samen met man Marten en hun zoontje van 11 maanden  van een kleine boerderij met schaapjes, kippen, katten, konijnen en de belangrijkste niet te vergeten teckel Cooper.

Anja Hut-Timmer (binnendienst medewerker) (rechts op foto)
Waar zouden wij makelaars zijn zonder mensen die dingen gewoon goed kunnen regelen. Gelukkig hebben wij hiervoor Anja. Anja weet steevast alle administratieve zaken in goede banen te leiden en zorgt voor een
optimale telefonische bereikbaarheid. Zij is geboren en getogen in Peize. Anja is echt een sportieve vrouw.
Vroeger reed zij op hoog niveau op haar eigen paard. Nu loopt ze zelf meermalen per week hard of loopt ze
vooraan op bootcamp. Thuis is deze super creatieve vrouw liefst aan het schilderen of bloemschikken.

Wilt u ook ervaren wat Geertje, Maaike en Anja u kunnen bieden op makelaarsgebied? Bel ons voor een afspraak op 0592-614 488 of vul het contactformulier in.