Mijn favorieten

Ons kantoor


Tien redenen om voor Mijn Makelaar Westerkwartier te kiezen!


U hoort het steeds vaker: 'Ik heb geen makelaar nodig, dat bespaart veel geld'. Maar is dat echt zo? Tien redenen om Mijn Makelaar Westerkwartier in te schakelen bij de koop of verkoop van uw huis.

1. Mijn Makelaar Westerkwartier kent uw regio, het aanbod, het prijspeil. U hebt dus een objectieve adviseur voor het vaststellen van de prijs, of het nu gaat om de koop van uw droomhuis of de verkoop van uw bestaande huis.

2. Een huis kopen is voor u een grote stap, voor Mijn Makelaar Westerkwartier is het ons vak. Wij kunnen daardoor emotie en ratio goed gescheiden houden. En dat kan u veel geld besparen!

3 Het internet heeft de markt transparant gemaakt, dat is ontegenzeggelijk zo. Maar niet alle huizen staan direct op het net en ook niet alle huizen worden meteen van de websites afgehaald wanneer zij verkocht zijn. Mijn Makelaar Westerkwartier is daarentegen steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet vaak al voordat een huis op de markt is, dat het te koop komt. Zo bent u er als eerste bij!

4. Het zoeken van een huis kost tijd. Op de foto ziet het er leuk uit, de omschrijving is aantrekkelijk, maar eenmaal aangekomen ligt het naast een drukke weg, verkeerd op de zon of is dit niet echt de buurt waar u wilt wonen. Mijn Makelaar Westerkwartier maakt de voorselectie waardoor u veel kostbare tijd bespaart.

5. U krijgt bijna altijd te maken met een kleinere of grotere verbouwing. In uw enthousiasme kunt u de kosten hiervan snel onderschatten. Mijn Makelaar Westerkwartier kijkt met u mee en adviseert u over de verbouwing en de kosten. Zo komt u niet na de koop voor grote verrassingen te staan.

6. Bezichtigingen zijn voor de verkoper veelal niet leuk. Mensen lopen door uw hele huis, van kelder tot zolder. Als u Mijn Makelaar Westerkwartier inschakelt, geeft u dit uit handen. U kunt met een gerust hart weggaan in de wetenschap dat uw makelaar uw belangen optimaal behartigt.

7. Onderhandelen over de prijs is een delicate kwestie. Hiervoor zijn goede argumenten, een heldere blik en vooral een koel hoofd noodzakelijk. Mijn Makelaar Westerkwartier kent het klappen van de zweep en neemt deze enerverende gesprekken van u over. Vrijwel altijd is het resultaat daardoor beter.

8. De periode van koop en verkoop gaat met twijfels gepaard. Zal ik het wel doen, is dit écht het goede huis, klopt de prijs, is de school of de sportvereniging niet te ver weg? Uw Mijn Makelaar Westerkwartier is een klankbord aan wie u uw twijfels kunt voorleggen. U kunt deze met uw makelaar bespreken en zo een weloverwogen beslissing nemen.

9. De financiering is een vak apart. Welke hypotheek past bij mij, waar zal ik een offerte aanvragen, hoe kan ik offertes vergelijken? Mijn Makelaar Westerkwartier kan u doorverwijzen naar Mijn Hypotheek en zij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

10. Een makelaar inschakelen is duur, zeggen velen. Maar weet u wat veel duurder is? Te veel voor uw nieuwe huis betalen of te weinig voor uw huis krijgen. En let op, want daarbij kan het om hele grote bedragen gaan!
Alle reden dus om eerst even contact op te nemen met Mijn Makelaar Westerkwartier.